Dé Agri-Notaris Dé Agri-Notaris
Dé Agri-Notaris
Laden Activiteiten
  • Deze activiteit is voorbij.

Elfde van de elfde

11 november 2023

Wist jij het?

De elfde dag van de elfde maand geldt als de opening van het carnavalsseizoen. In veel plaatsen in Nederland wordt op die dag de nieuwe prins carnaval bekendgemaakt. Nu gaat het hier niet persé om de opening van het carnavalsseizoen, maar om het wennen aan een nieuwe manier van aanmelden. Hoe zit dat?

Je bent gewend dat het aanmelden voor de VASN-activiteiten, vrijwel altijd via het secretariaat verloopt. Wel, dat gaat vanaf 1 januari 2024 net even anders.

Het aanmelden voor activiteiten gebeurt digitaal via de website. Handig, want op die manier heb je een goed zicht op je eigen deskundigheidsbevordering. Het aantal PE-punten dat je jaarlijks in de wacht sleept, kun je na 1 januari digitaal raadplegen.
Als jij je aanmeldt voor de lunch, dan maak je alvast kennis met die nieuwe manier van aanmelden. En… je helpt ons als ontwikkelteam ook een handje. Alle inschrijvingen van vandaag zijn een zgn. ‘live-test’. Alvast bedankt dat je mee wilt doen!

Last but not least: je gaat naar aanleiding van je aanmelding een aantal e-mails ontvangen; dat hoort er voortaan gewoon bij. Check dus ook je mailbox even, als je daar gelegenheid voor hebt.

Gegevens

Datum:
11 november 2023
PE-punten:
1

Organisator

VASN

Komende activiteiten

Aanmelden Agri-update

Je persoonlijke pagina’s

Aanmeldingen zijn gesloten voor deze activiteit