Dé Agri-Notaris Dé Agri-Notaris
Dé Agri-Notaris

Donderdag 8 juni 2023 Webinar door Wiggele Oosterhoff

Op donderdag 8 juni 2023 van 10.00 tot 12.00 uur organiseert VASN een online webinar met het thema: ‘Een contextuele blik op agrarische familiebedrijven’.

In het webinar wordt ingegaan op de familierelatie, bedrijfsverhoudingen en de belangen. En wordt u meegenomen in de volgende onderwerpen: systemen en hun invloed op de agrarische ondernemer (de boer), vier dimensies van contextueel denken, ondernemerskrachten en patronen. Dit aan de hand van praktijkvoorbeelden en het door de docent geschreven boek Doorzien, een contextuele blik op agrarische familiebedrijven. In dit webinar proberen we het bijzondere van deze bedrijven te ‘doorzien’.

Het webinar wordt gegeven door Ir. Wiggele Oosterhoff docent-onderzoeker ethiek en ondernemen en programmahoofd ondernemen aan de Aeres Hogeschool Dronten. Hij voert met studenten en ondernemers gesprekken over hun diepere drijfveren en persoonlijke waarden. Hiervoor ontwikkelde hij het WaardeNspel. Daarnaast heeft Wiggele een eigen bedrijf Oosterhoff-Consult en is hij beleidsmedewerker van Christen Contact Agrarisch.

Tijdens de cursus heeft u gelegenheid uw vragen via de live chat of direct voor te leggen aan de docent. Een goede gelegenheid om u volledig bij te laten praten over dit onderwerp!

Onderwerp
Een contextuele blik op agrarische familiebedrijven

Programma
09.45 – 10.00 uur: Inloop in wachtruimte, ontvangst en welkom
10.00 – 12.00 uur: Cursus ‘Een contextuele blik op agrarische familiebedrijven’ en behandeling van vragen
12.00 uur: Afronding en einde webinar

Datum
8 juni 2023, vanaf 09.45 uur

Locatie
Online

Via de software die gebruikt wordt, registeren wij de deelnemers gedurende het gehele webinar. Deze registratie vervangt de gebruikelijke handtekeningenlijsten. Om voor de studiepunten in aanmerking te komen, dient u gedurende het gehele webinar geregistreerd te staan.

Kosten
€150,- excl. btw. Het volgen van deze cursus levert u 2 VASN studiepunten op (KNB en SOMN in aanvraag).

Aanmelden
U kunt zich aanmelden voor deze online cursus via info@vasn.nl
Heeft u vragen? Neemt u dan contact op met het secretariaat per mail info@vasn.nl of telefonisch 013 594 42 17.

We hopen u online te zien op 8 juni!

 

Avatar foto

Van de redactie