Dé Agri-Notaris Dé Agri-Notaris
Dé Agri-Notaris

Overijssel ziet geen snelle oplossing voor PAS-melders

De kabinetsplannen voor de stikstofcrisis die vrijdag 25 november jl. zijn gepresenteerd, bieden volgens de provincie Overijssel geen snelle oplossing voor de PAS-melders. De provincie moet dwangsommen opleggen.

Veel PAS-melders kunnen die niet betalen. Overijssel wil dat de PAS-melders snel financieel gecompenseerd worden, zodat ze zelf stikstofruimte kunnen verwerven en de provincie de handhaving kan stopzetten.

In Nieuwe Oogst een overzicht van de reacties van de provincies Overijssel, Noord Brabant en Gelderland op de plannen van het kabinet voor de aanpak van de stikstofcrisis.

Alhoewel er eindelijk iets concretere plannen zijn van het kabinet voor het oplossen van de stikstofproblematiek, is er volgens de Agrinotaris nog wel veel dat nader zal moeten worden uitgewerkt. Hopelijk komt er snel meer duidelijkheid.

Avatar foto

Marco Lenderink

maakt deel uit van het redactieteam van deagrinotaris.nl. Mr M. (Marco) Lenderink, notaris en mediator. Ondernemer in Haaksbergen. Secretaris van de stichting Vrienden van Zorgboerderij Erve Meyerinkbroek.