Dé Agri-Notaris Dé Agri-Notaris
Dé Agri-Notaris

Toekomstvisie agrarische sector

Ook al is het kabinet demissionair, dat wil niet zeggen dat er niet meer wat gedaan wordt op het ministerie van Landbouw, Natuur en Voedselkwaliteit.

In de brief van 22 januari 2024, gaat de minister in op vragen van de vaste commissie voor LNV, gesteld naar aanleiding van de procedurevergadering van de vaste commissie van 25 oktober 2023; dit heeft betrekking op de uitgebrachte wetenschapstoetsen over de beleidsvoorstellen Fieldlabs en innovatie op het boerenerf.

In de brief van 24 januari 2024, informeert de minister van LNV de Tweede Kamer over de voortgang van het Actieplan biologische landbouw.

Beide brieven geven een inkijkje in wat er op dit moment speelt en waar het Ministerie mee bezig is: het gaat over de toekomstvisie in de agrarische sector. Een inkijkje dat wel, maar door het demissionaire kabinet zullen er nu niet veel (ingrijpende) maatregelen worden genomen.

Avatar foto

Ans Post

maakt deel uit van het redactieteam van deagrinotaris.nl. Mr J.W.M. (Ans) Post, notaris, mediator en echtscheidingsbemiddelaar. Ondernemer bij Hobbelink & Buitink in Winterswijk. Bestuurslid VASN en voorzitter Stichting Geschillen in de Landbouw c.a.

Aanmelden Agri-update

Je persoonlijke pagina’s