Dé Agri-Notaris Dé Agri-Notaris
Dé Agri-Notaris

Dé Agri-Notaris

De Vereniging voor Agrarisch Specialisten in het Notariaat (VASN) is een landelijk opererende, zelfstandige specialistenvereniging met meer dan 100 agri-notarissen – kandidaat-notarissen, notarisklerken en medewerkers meegerekend. Onze leden zijn notariële specialisten en staan als vertrouwenspersoon boeren, tuinders en hun gezinnen ter zijde. Notariële specialisten die met hun parate kennis op agrarisch gebied heel wat rechtskundige kopzorg uit handen kunnen nemen.

Agri-Notaris wordt je niet zomaar

Wie zich Dé Agri-Notaris mag noemen, heeft met succes de specifieke opleiding tot Agrarisch Specialist (agrarisch recht) in het Notariaat gevolgd. Onze leden hebben vrijwel allemaal een klik met het agrarische domein: velen zijn grootgebracht op de boerderij.

Permanente scholing

ls specialistenvereniging geeft de VASN een hoge prioriteit aan scholing: verplichte kost voor alle leden. De VASN organiseert lezingen, workshops en tal van andere bijeenkomsten waarmee je studiepunten behaalt. Verder werkt de VASN samen met andere organisaties om het cursusaanbod te versterken. Altijd actueel en altijd voor en door specialisten.

Partners

De VASN stimuleert kennisdeling, want van Dé Agri-Notaris mag je meer verwachten. Om dit te verwezenlijken organiseert de VASN onder meer studie- en netwerkbijeenkomsten. Daarnaast heeft de vereniging een onlineplatform waarop allerlei actualiteiten uit de agrarische sector worden samengebracht.

De VASN werkt samen met de Vereniging van Agrarisch Recht Advocaten (VVARA) en de Nederlandse Vereniging van Rentmeesters (NVR).

 

Avatar foto

Van de redactie

Aanmelden Agri-update

Je persoonlijke pagina’s